Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
PANTALON TRENING FEMEI 9013

 

Pret: 50.00 Lei

Informatii
                                  TERMENI SI CONDITII


   Va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE de pe acest site,inainte de a face o comanda.
  Site-ul www.treningbumbac.ro este proprietatea SC ALPO TRIC SRL.Ne rezervam dreptul de a face modificari site-ului fara o notificare prealabila.
 Utilizarea site-ului www.treningbumbac.ro si plasarea de comenzi online reprezinta acceptul dvs.  in ceea ce priveste conditiile mai jos prezentate.

         INREGISTRARE CA MEMBRU
    Prin inregistrarea ca membru va trebui sa va alegeti un nume de utilizator si o parola.In utilizarea site-ului www.treningbumbac.ro sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate,actuale si complete despre dvs.
    Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
    In cazul pierderii parolei sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator, va rugam sa ne anuntati imediat.
 

         INFORMATII DESPRE PRODUSE
    Produsele de pe www.treningbumbac.ro se incadreaza in dimensiunile din tabelul de marimi.Totusi, deoarece unele modele pot avea anumite particularitati, unele masuri pot varia.
    Va rugam sa tineti cont de faptul ca la produsele de pe site, culoarea pe care o vedeti dvs. depinde si de monitorul utilizat.Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare.
    Exista posibilitatea ca anumite produse sa nu fie pe stoc. In cazul in care un produs comandat de dvs. nu se afla pe stoc veti fi anuntat imediat.
    Preturile de pe site-ul www.treningbumbac.ro includ TVA.
   
         SECURITATEA DATELOR PERSONALE
    Datele dvs. personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site.
    Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

        TRANSPORT SI LIVRARE
    Din momentul lansarii comenzii pe site veti fi contactat telefonic de catre un operator al site-ului, in termen de maxim 24 ore, pentru confirmarea comenzii si stabilirea datelor si conditiilor livrarii.
    Transportul se va face prin curierat rapid  si va fi inclus in pretul final al comenzii.

        CONDITII DE RETURNARE
    Conform legii, ,,Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".
    Clientii pot returna produsele cumparate,in ambalajul original,cu toate etichetele si accesoriile si fara nici o urma de folosire,uzura sau deteriorare.
    Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returneaza.
    Clientul va primi contravaloarea comenzii initiale mai putin taxele de transport achitate.
    Notificarea returnarii produselor trebuie facuta la adresa de e-mail contact@treningbumbac.ro sau telefonic,inainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.

        GENERALITATI
    Intregul continut al site-ului www.treningbumbac.ro(texte,imagini,grafice) este proprietatea SC ALPO TRIC SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.Folosirea fara acordul firmei SC ALPO TRIC SRL a oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare.
    www.treningbumbac.ro certifica faptul ca va respecta Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a Legii nr.365/2002 privind comertul electronic.
    In cazul unui eventual litigiu intre www.treningbumbac.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestuia pe cale amiabila.Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, litigiul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile in vigoare.
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 20-03-2019
  Euro: 4,7607 Lei
  Dolar: 4,1939 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de ALPO TRIC S.R.L., CIF: RO13578830, Reg.Com: J27/431/2000
Magazine online
     Protectia consumatorului:
     website:www.anpc.gov.ro
     telefon verde:0800080999